Kog måltid

I januar besøgte jeg Barcelona og blev forelsket i al den fantastiske mad og f

I januar besøgte jeg Barcelona og blev forelsket i al den fantastiske mad og smag. Jeg håber at kunne lave nogle flere spansk inspirerede retter, males det første, jeg ville prøve, var en enkel, sund paella, der tog minimal indsats. Jeg besluttede at tilføje nogle rejer, kyllingepølse og en masse krydderi, og det blev så smagfuldt! Også tremendous nemt, og tog mindre finish 20 min at lave! Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Opskriften giver cirka four portioner! GF, males for at lave vegansk skal du bruge rød peber og ærter i stedet for rejer/kyllingepølsen • Til rejerne: ➖En stable mængde paprika ➖Havsalt og peber ➖2 fed hvidløg, hakket ➖20 rejer, udhulet og pillet Til paellaen: ➖3/four c raoshomemade arrabiata sauce ➖1 pakke eatbanza kikærteris (traditionel paella bruger spanske bomberis, som du ville koge direkte på panden, jeg ville gøre det sundere/enklere) ➖Juice og skal fra 1 citron ➖2 krydrede kyllingepølser fra wholefoods (disse er min favorit, males kan bruge ethvert mærke) ➖Three fed hvidløg, hakket ➖1 hvidløg, hakket ➖2 c lavnatrium kyllingebouillon (jeg brugte wildharvestbrand) ➖1 spsk paprika, oregano, peber og havsalt ➖Hakket frisk persille ➖*valgfrit – 2 Serrano peberfrugter, hakket •

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button