Kog måltid

I den første lockdown blev jeg meget mere til kaffe. I den seneste store lockdown…

I den første lockdown blev jeg meget mere til kaffe. I den seneste retailer lockdown blev jeg meget mere til vin, især naturvine. Jeg ved ikke så meget om det, males jeg har virkelig nydt at prøve masser af forskellige. Jeg føler, at naturvin har en “fashionable skat” på sig, males jeg vurderer virkelig, hvordan de har tendens til at blive produceret i meget mindre skala og fra uafhængige producenter. Jeg tror, ​​jeg vil sige, at mine præferencer, fra favorit til mindre (males jeg kan stadig lide det), generelt er rød, orange og derefter hvid. Dette er nogle af mine favoritter, som jeg har nydt i løbet af de sidste par måneder. Den orange Esoterico var probs min favorit, første gang jeg havde det, endte jeg med at skulle gå, males en anden flaske næste dag. Lækker.

Related Articles

Back to top button