Kog måltid

I årevis har jeg kæmpet med spørgsmålet “hvad pokker spiser jeg til frokost”.

I årevis har jeg kæmpet med spørgsmålet “hvad pokker spiser jeg til frokost”. Jeg kunne aldrig finde ting, som vi er nemme og hurtige at forberede, og det meste af tiden endte jeg med at spise det samme igen og igen, indtil jeg blev træt af det og trykkede på postkammerat-knappen. For nylig havde jeg lyst til nogle krydrede asiatiske smage og smed denne Spicy Peanut Stir Fry sammen, og det er blevet en af ​​mine yndlingsting at forberede til frokost nu. Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Opskriften giver cirka four portioner! For veganer skal du tage kyllingen ud og erstatte med flere grøntsager (mit forslag ville være rød peber, spirer og/eller spinat) • ➖half of en pakke brune risnudler ➖three retailer gulerødder skrællet og skåret i skiver ➖1 c broccoli ➖ 1 stykke kyllingebryst (krydret og kogt i et støbejern med brun farin, timian, frisk hvidløg, kokosnødde aminosyrer, lime og løgpulver) ➖1 dåse kikærter ➖three spsk jordnøddesauce (min favorit er wholefoods) ➖1 spsk sambal oelek ➖2 hakkede grønne løg ➖1 spsk frisk hvidløg, hakket •

Related Articles

6 Comments

  1. This looks delicious! Will definitely try this out 😍 Would love if you could check out and support my food page! Thank you. Hope you have the best day ever! 💕

Check Also
Close
Back to top button