Kog måltid

hvordan var jeres uge gutter? Min var super hektisk, men blev gjort så meget bedre, når …

hvordan var jeres uge gutter? Min var tremendous hektisk, males blev gjort så meget bedre, da jeg så, at coconutmatter venligt sendte nogle af deres nye produkter over for at prøve 🤩 lige i tide til mig, da vejret her bliver så tørt og koldt 🥶 Deres nye linje af læbepomade lavede fra alle naturlige ingredienser er så glat og holder i evigheder (tørrer heller ikke dine læber ud efter det er slidt af 🙌🏼) De har ikke en overvældende duft til dem, hvilket er fantastisk for mig! Min yndlingslinje: 💕Minty Vanilla 💕Creamy Caramel 💕Go banana Deres håndbalsam fik mig til at lugte, som om jeg lige kom ud af et spa 😩💓 og hjalp også min revnede hud fra den hårde vinter Perfekt strømpestopper-idé! Tjek dem ud coconutmatter • • •

Related Articles

Back to top button