Kog måltid

Hvem kan lide Udon? Når jeg har lyst til udon i byen, løber jeg til De har vega…

Hvem kan lide Udon? Når jeg har lyst til udon i byen, LØBER jeg til rakunyc 🤩 De har veganske venlige muligheder, hvor du kan spise en grøntsagsbouillon samt appetitvækkere såsom edamame, tofu, salat… ahhh Nudlerne er seje og QQ, med umami bouillon parring med den søde tofu ostemasse er naked et perfekt match ~ jeg går med mine ikke-veganske venner, og de er også besat af dette sted🤪 Min favorit er Kitsune med grøntsagsbouillon plus en ekstra stegt bønnemasse og wakame 🫶🏼 bringer mig tilbage til mine barndomsbesøg i Japan Sørg for at besøge tidligt, for det bliver såååå travlt! De er et par steder rundt omkring i byen, så gå helt sikkert og tjek dem ud 🤍✨ • • •

Related Articles

6 Comments

Back to top button