Kog måltid

Hvem er spændt på og at være tilbage?! Jeg ved jeg er! Søndag er sådan en tradition, dvs

Hvem er spændt på og at være tilbage?! Jeg ved jeg er! Søndage er sådan en custom i vores hus, og når jeg siger custom, så mener jeg couch, snacks, dovenskab og fodbold. Vinger er altid et should for os, og når vi ikke løber tør for favoritter som birdsnestbar (Chicagos bedste vinger) eller Runyons her i Minneapolis, bager vi vores egne sunde grillvinger! Ingredienser anført nedenfor og tjek linket i min bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 4. Hvis du ikke kan lide en masse sauce på dine vinger, så brug dry rub og dryp derefter naked vingerne med bbq sauce! • ➖12-20 frosne almindelige vinger (jeg kan godt lide at få mine fra traderjoes) ➖2 spsk brun farin ➖1 spsk cayennepeber, røget paprika, hvidløgspulver, spidskommen ➖BBQ sauce (jeg kan godt lide at bruge primalkitchenfoods bbq sauce til at være sundere!) •

Related Articles

Back to top button