Kog måltid

Hjemmelavet vegansk miso Ramen! Bouillon: (ikke autentisk) 2 TB misopasta (jeg brugte …

🤍Hjemmelavet vegansk miso Ramen! 🤍 Bouillon: (ikke autentisk) ✨2 tsk misopasta (jeg brugte rød) ✨1 spsk sojasauce ✨1 spsk risvinseddike ✨1 knust hvidløgsfed ✨1 tsk malet ingefær ✨hvid peber og løgkraft efter smag ✨ alle ingredienser og opvarm over medium varme indtil aromatisk, og tilsæt derefter 1 kop sojamælk og 1/four kop vand Lad det simre i 5-10 min. Tilbered nudler efter pakkevejledning Hæld over tilberedte nudler, high med valgfrit protein, grøntsager og hakket spidskål. Jeg fik mine veganske ramen nudler fra sunnoodles i wholefoods!! Fantastisk: sej, smagfuld og perfekt 💛 Slurper du dine nudler? 💕 det betyder faktisk, at de smager godt i Japan! Jeg savner Japan så meget • •

Related Articles

Back to top button