Kog måltid

GØR DU EN FORSKEL? . Jeg indrømmer det, jeg føler mig nogle gange så lille og ubetydelig…

GØR DU EN FORSKEL?🤔 . Jeg indrømmer det, jeg føler mig nogle gange så lille og ubetydelig. Så begynder jeg at spekulere på, om det gør en forskel, at jeg ikke skader dyr, forsøger at leve et grønt liv, køber bæredygtige sko, vil støtte folks, hvor jeg kan,… . Alt dette føles ofte så lille… Når jeg vil gøre en forskel i STØRRE SKALA. Gerne verden over…🦸‍♀️ . Selvfølgelig har jeg bidraget mere finish det, jeg nævnte ovenfor. Mine skønne børn frem for alt ❤. . Males nu er det tid for mig at TÆNKE STORT. Og jeg er. Males jeg venter stadig utålmodigt på idéen og inspirationen til, hvordan jeg vil kunne gøre en kæmpe forskel i denne verden 🧞‍♀️. Nogle ideer?? Noget, hvor du har gjort en forskel? Jeg ville elske at vide ❤ ❤🧠🏋️‍♀️

Related Articles

Back to top button