Kog måltid

Genudsender min blomkålsgnocchi og salvie-grydemiddag, fordi jeg ændrede det

Genudsender min blomkålsgnocchi og salvie-grydemiddag, fordi jeg ændrede det lidt! Jeg luftstegte min gnocchi denne gang, som jeg bestemt foretrak frem for at koge i panden og tilføjede noget kokosfløde for at give saucen en smule cremet! • 🍝 traderjoes blomkålsgnocchi 🍝2 spsk frisk salvie, hakket 🍝1 spsk hakket hvidløg 🍝2 stykker wholefoods krydret kyllingepølse 🍝2 spsk kokosfløde på dåse 𝍟11 citronsaft 𝍝saft og citronzest tsk havsalt , peber og stødt rød peber 🍝1 spsk olivenolie 🍝1/three c revet parmesan 🍝🍝Tilsæt din cauli gnocchi til airfryeren med lidt olivenolie og italiensk krydderi og kog ved 400°C i 12 min. Tilsæt imens olivenolie i en gryde og skær hylsteret af din pølse og kog. Skær i små stykker, mens det koger. Dræn gryden, og tilsæt din pølse igen med lidt olivenolie, kokoscreme, citronsaft og -skal, gnocchi, hakket hvidløg, havsalt, peber og salvie. Kog i flere minutter overtræk pastaen med saucen. Prime med parmesan og server! •

Related Articles

One Comment

Back to top button