Kog måltid

Fuld åbenhed. Jeg havde planlagt laks i aften, men min kæreste talte mig til bagt zi

Fuld åbenhed. Jeg havde planlagt laks i aften, males min kæreste talte mig til bagt ziti 😂. Da jeg skiftede til ziti, males ville være sund, smed jeg denne ziti-gryde sammen med krydret kyllingepølse, der er GF og mælkefri! Nem at lave, og du ville bogstaveligt talt ikke engang vide, at det er mælkefrit! • Til zitien: 🔥1 æske GF ziti nudler 🔥Hjemmelavet cashew ricotta 🔥Hjemmelavet cashew Parmesan 🔥 Grønkål 🔥 Krydret kyllingepølse fra wholefoods 🔥 raoshomemade Arabiatta sauce 🔥 Cashew 5 stk rød peberfrugt. 🔥Juice fra 1 citron 🔥1,5 spsk ernæringsgær 🔥1,5 spsk hakket frisk hvidløg 🔥2/three c vand 🔥1 spsk løgpulver 🔥Peber og havsalt Til cashewnødder Parmesan 🔥half csp cashewnødder 🔥tional 🔥 spsk hakket frisk hvidløg 🔥Havsalt 🔥Tilsæt alle dine cashewnødder til parmemoskeen og ricottaen i en skål med vand og læg dem i blød natten over. Dræn om morgenen og sæt til aspect. Skær tarmen af ​​kyllingepølsen og kom den på en pande med olivenolie. Skær i små stykker og kog til pølsen er gennemstegt. Fjern fra panden. Mens pølsen koger, kog vand og tilsæt dine ziti-nudler. Kog 10 min eller indtil al dente. Tilsæt alle ingredienserne til ricottaen i en foodprocessor og bland til det er cremet. Stil til aspect i en skål. Skyl processoren og tilsæt alle ingredienserne til parmen. Bland indtil alt er hakket til et parmesanstof. Tilføj dine ziti nudler og Raos til en stegepande. Hæld al ricottaen i og bland det hele sammen. Tilsæt lidt grønkål og kyllingepølsen og bland igen. High med parmesan blandingen og bages derefter ved 400 i 10 min. •

Related Articles

Back to top button