Kog måltid

Frokost på Omlll var disse bagte roe-falafler til at dø for Gik til en tidlig…

Frokost på littlebeettable 🥰 Omlll disse bagte roe-falafler var til at dø for Gik til en tidlig frokost med min ven og oooft går snart tilbage! Deres menu er tremendous allergenvenlig, så alle kan have det sjovt! Jeg fik Ceaser-salaten (minus parmesan for at gøre den vegansk!) og tilføjede rødbedefalafler for at øge protein- og næringsindholdet i denne ret 😚❤️ Gutter, falaflerne var sindssyge, sprøde udenpå, bløde og smagfulde 🤤 og salaten sparede heller ikke på smagene. Jeg elskede saucen og kikærterne, salaten var også tremendous frisk og sprød! Meget tilfredsstillende måltid Fik også en half of en sød kartoffel fra mine venners burger og ooop ramte plet 👌🏻 💰$12 USD salat + $5 USD roefalafler 💰 ⭐️4.5/5⭐️ Jeg har været så mentalt drænet for nylig og argh, Jeg forsøger at tage tingene med ro og omgive mig med mennesker, som jeg kan lide at hænge med, og tiden hjælper virkelig. Tving ikke dig selv til at være i sociale situationer, når du virkelig ikke mærker det! ❤️ håber i har det godt og lever jeres bedste liv 💕 •

Related Articles

Back to top button