Kog måltid

Fra denne uge vil jeg lave en ret om ugen med alle ingredienser fra

Fra denne uge vil jeg lave en ret om ugen med alle ingredienser fra traderjoes (de har så mange lækkerier, at jeg kan næsten ikke vente på det!). Min første kreation er en Mediterranean Breakfast Hash, der er så enkel og nem, males så lækker! Hvis nogen har forespørgsler til andre butikker (Costco, Aldi, Minnesota-mærker osv.) eller ønsker om opskrifter, så lad mig det vide 🤗 Opskrift nedenfor og tjek linket i bio for fuld ingrediensliste og instruktioner. Serverer 1. Alle ingredienser er købt hos traderjoes • ➖1 c søde kartoffelbånd (forhåndsbånd) ➖1 spsk olivenolie ➖2 økologiske cafe-fri æg ➖1 tsk oregano og stødt rød peber ➖1 tsk hakket frisk hvidløg ➖1/ four hvidløg hakket ➖1 spsk alt undtagen bagel græsk yoghurtdip ➖2 spsk feta-, peber- og olivenantipastoblanding ➖1 tsk hakket frisk persille •

Related Articles

Back to top button