Kog måltid

For halvandet år siden flyttede jeg til Minnesota med min kæreste uden rigtig at vide det

For halvandet år siden flyttede jeg til Minnesota med min kæreste uden rigtig at kende nogen veninder. Det er canine rigtigt, hvad de siger om Minnesota – alle er virkelig så søde 😂. I går var jeg i stand til at have nogle af mine yndlingspiger her i Minnesota til en Galentines brunch, og det var sådan en sjov dag. Hovedstjernen var mit brunch-charcuteribræt. For et par dage siden begyndte jeg at sammensætte små temaer inden for temaet. Det blev så bombe 🔥 • Til charcuteriet: Ost og Frugt 🔥1 hjul Brie + 1 trekantet Brie, med dryppet honning 🔥1 blok honninggedeost 🔥Druer 🔥Blåbær 🔥Jordbær 🔥🔥Bananer 🔥Bananer lupe Kød + brød 🔥Franske baguetteskiver (tilberedt i ovnen og overhældt med olivenolie og italiensk krydderier) 🔥Sortiment af italienske salami 🔥Proscutito indpakket melon 🔥Baconskiver 🔥Skårne krydret kyllingemad pølse fra jodowhole bagelkrydderierne 🔥Mini vafler fra wholefoods overhældt med brun farin smør 🔥Ahornsirup “Bagel” og lox 🔥Røget laksecrostini på franskbrød (brød kogt i ovn ved 375°C i 5-7 min, dryppet med olivenolie og italiensk krydderi ), med flødeost, alt undtagen bagelkrydderierne, kapers, dild, purløg og et skvæt citron 🔥 Endelig traderjoes alt undtagen bagel græsk yoghurtdip • suggestions: traderjoes har et fantastisk udvalg af oste og kød til det halve pris på en masse andre steder! Deres produkter kommer også til en fantastisk pris. Jeg fandt det nyttigt at have små temaer inden for brunch-temaet til at holde styr på, hvad der gik hvorhen. Jeg brugte noget frugt og rosenbladene (i tråd med det større tema for galentinernes dag) til at udfylde pletter, der havde huller! • galentinsdag

Related Articles

Back to top button