Kog måltid

flødeost og hindbærsyltetøj Dette har bogstaveligt talt været min nuværende besættelse, s…

kitehillfoods flødeost og hindbærsyltetøj 🥯 Dette har bogstaveligt talt været min nuværende besættelse, startede fordi jeg løb tør for avocadoer til mine bagels og gjorde dette i stedet 🤪 har bogstaveligt talt denne hverdag i ugen HAHAHH kitehillfoods flødeost er lavet af mandelmælk og er så glat ~ smager bogstaveligt talt som det, jeg husker flødeost at smage som…??? Så mærkeligt at tænke på, at det er vegansk! Har haft en hård uge, males at få tingene gjort, brugt stort set hele dagen på studiet og tremendous glad for fremskridtene på min kunst 🤪 husk at holde pauser, når du arbejder på at begrænse udbrændthed! Sidder lige nu i sengen med en varm pose, fordi min menstruation rammer mig som en lastbil og føler mig syg hele dagen, males jeg er glad for at den er her 🩸💪🏼 Håber i alle har haft en god uge indtil videre, og nyd weekenden ❣️🥰 Spiser du flødeost med søde eller salte fødevarer? • •

Related Articles

8 Comments

  1. ooof this combo slaps😻❤️and glad you’re feeling a bit better now🥺take care

  2. PROMOTE IT ON @realfitstars 4M

Back to top button