Kog måltid

Faste – tarmen som dit kæledyr Jeg elsker hvordan Dr. Megan Rossi, The Gut Health Docto…

Faste – tarmen som dit kæledyr 🐶🐈 Jeg elsker, hvordan Dr. Megan Rossi, The Intestine Well being Physician, omtaler din tarm som at have et kæledyr i din mave, der har brug for den rigtige fodring – for hvis du ikke har en god tarmsundhed, det er lige meget, hvor god din kost er, og hvis din tarmforing ikke er stærk, så vil din krop ikke være i stand til at fordøje og udvinde det, du har brug for, fra din mad. . Så jeg har besluttet at prioritere mit kæledyr og forkæle mig selv med en fastebehandling baseret på basisk mad (basisch) for at afgifte, rense osv. Jeg er på 3. uge nu, og mit kæledyr spinder og vrikker med halen med tilfredshed. . Selvom jeg ikke spiser mælkeprodukter eller kød, har jeg stadig for mange syrnende fødevarer såsom kaffe, noget chokolade, et glas alkohol en gang imellem…tilsæt så den syrende effekt af hård træning, stress osv. og du er oversyre, som kan komme til udtryk i hovedpine, dårlig fordøjelse, træthed and many others. . Den metaboliske fastebehandling virkede det rigtige svar for mig. Den består af en periode med faste på te efterfulgt af faste på grøntsagsbouillon, hvorefter man går videre til en diæt med kun basiske fødevarer – hovedsageligt kartofler, dampede grøntsager, supper, boghvedebrød, og så starter man forfra. Tarmen trænger til at kede sig 🙄 . Heldigvis er jeg ikke sulten, fordi jeg ikke behøver at spise mindre (det handler ikke om vægttab for mig), jeg skal naked spise de rigtige ting konsekvent. Ingen frugt, ingen gluten, ingen sukker, ingen alkohol, ingen stress. Min tarm føles varm og uklar, alle fordøjelsesproblemer er forsvundet, og kroppen har nu tydeligvis tid til at fjerne og udskille metaboliske affaldsstoffer. . Fastebehandlingen inkluderer kolonhydroterapi, mavemassage, lymfedrænage og MASSER af kosttilskud for optimum tarmsundhed. Sov godt, moderat movement, nok vand, kontrol af dine pH-værdier, vådposer til leveren, olieudtrækning, skiftende brusere, sauna er alt sammen en del af handlen 😊. Jeg har også støttet behandlingen med mindfulness, yogapraksis og udstrækning. . Dette kæledyr må være i den 7. himmel! Jeg glæder mig canine stadig til at få en kop kaffe igen ☕ Billede: endelig en forandring. Linsesuppe i dag!!💚🧠🏋️‍♀️

Related Articles

One Comment

  1. #fast #fasting #fastingtips #alkaline #alkalinity #alkalinityiskey #alkalinitydiet #guthealth #biohack #biohacker #biohacking #kinesiology #kinesiosalus #kinesiologiewien #drmeganrossi #detox #detoxification #plantbaseddiet #plantpowered #metabolic #metabolicbalance #metabolichealth #fastingtreatment #selflove #balanceiskey #upwtonyrobbins2021 #upwtonyrobbins

Back to top button