Kog måltid

Fantastisk brunch på Tjek mine hjul ud til videoen! Først og fremmest miljøet…

Fantastisk brunch på willownewyork Tjek mine hjul ud for videoen! Først og fremmest var miljøet der absolut sjovt, charmerende og klassisk! Vi fik 💗Cherrywood røget pastrami💗 Oml jeg ville vende tilbage hertil naked for dette (og jeg vil) Det er så smagfuldt, elskede strejfet af kornet sennep, som tilføjede et kick til det sprøde ristede sandwhich. Alt ved dette var 🤌🏼✨ ⭐️9,5/10⭐️ 💰$18💰 💗Dagligt specialfladbrød💗 god portionsstørrelse og havde et godt forhold mellem sauce og brød. Mor sagde, at det var for salt, sandsynligvis fordi osten og den saltede sauce ~ ⭐️6/10⭐️ 💰$20💰 💗Fransk løgsuppe💗 Melty cheeze, brød passer perfekt til suppen, og smøragtigt, aromatiske løg Jeg var i Paris 😭 god løgsuppe er virkelig svær at lave, og pil gjorde et godt stykke arbejde! Lige lidt til den mere saltede facet også, males over alt 👍🏼 ⭐️7.5/10⭐️ 💰$9💰 Samlet set synes jeg, at Willow er et must-besøgsted for vegansk flare! Menuen har muligheder for alle: Jeg hørte Mac og cheeze is to die for såvel som desserterne, så jeg besøger deffo igen hehe 🙌🏼 Jeg talte med den dejlige supervisor, og han nævnte, at de snart vil opdatere deres menu! Jeg glæder mig til at prøve dem 🙌🏼 Det eneste er, at maden er lidt til den mere saltede facet, males hvis du lader dem vide, at de skal gå lettere på saltet, tror jeg, de vil kunne gøre det. • • •

Related Articles

Back to top button