Kog måltid

Fabada Asturiana, Espinacas a la Catalana & Sesamsurdej. Dybest set en bønne…

Fabada Asturiana, Espinacas a la Catalana & Sesamsurdej. Dybest set en bønnegryderet, spinat og noget brød. Dette er en spansk (mere specifikt asturisk) bønnegryderet, der bruger masser af paprika, chorizo ​​og kind budding (jeg var ikke i stand til at få den specifikke spanske sort, Morcilla, så brugte nogle commonplace ting) til smagsbasen. Spinatretten er også spansk, males fra Catalonien snarere finish den samme area, males den er tæt nok på. Det er bogstaveligt talt kun spinat, der er dampet og derefter kogt med olivenolie, hvidløg og pinjekerner. Brødet var perfekt til at opsuge den smagfulde, røgede bouillon fra gryderet og den hvidløgsagtige godhed fra spinaten. Jeg nippede til min favorit commonplace supermarkedsvin med denne. Hvis jeg aldrig er sikker på, hvilken vin jeg skal få, så svigter dette valg mig aldrig. Lytter til: Dissect – Frank Ocean (en podcast, hvor man går ind i dyb analyse af et album, sang for sang)

Related Articles

Back to top button