Kog måltid

Få tillid til din hud I de sidste 2 år har jeg lært så meget. JEG’…

Får tillid til din hud 🖤 De sidste 2 år har jeg lært så meget. Jeg har reflekteret, jeg er blevet såret, og jeg er vokset. At indse, at det tager tid at opbygge styrke og kærlighed. Uanset om det er fysisk eller mentalt, tager det ikke en dag at ske. (the gainzzzz) Ideas: 👇🏼 🤍Daglige bekræftelser: vi skal minde os selv om, hvor langt vi er nået! Hvor er vi virkelig fantastiske, fordi vi glemmer det ofte! 🤍Fær din krop – bevægelse du faktisk nyder at helbrede for ikke at straffe. Mad, der giver næring til sjælen og kroppen! Steadiness er nøglen! 🤍Omgive dig med god energi – fjern dig selv fra giftige forhold/steder 🤍Gør dit rum til dit eget!! 🤍 Discover noget du kan lide at lave alene! Alenetid er så vigtigt, og der bliver ikke talt nok om det. Lær dig selv at kende for at elske den du er. 🤍Fokus på DIG. Arbejd mod DINE egne mål. Altid taknemmelig for fionasimpson, som har lært mig så meget de sidste måneder 🫶🏼 og mine venner, der minder mig om, at jeg er så elsket 📸 shotsbynf

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button