Kog måltid

Endnu en aften, endnu en stegepandemiddag. Jeg bruger ærligt talt mine støbejernspander mere end

Endnu en aften, endnu en stegepandemiddag. Jeg bruger ærligt talt mine støbejernspander mere finish noget andet i mit køkken – de er en gud sende! Alt smager naked SÅ meget bedre i én. Hvad er alle andres yndlings køkkenredskaber? Jeg er altid på udkig efter nye! Denne cremede citron-kyllingelårgryde var en ny for mig – noget, jeg piskede op i løbet af karantæne, og det var min kærestes favorit! Jeg er en stor tilhænger af, at kylling aldrig bør. være. kedeligt, og det skuffede ikke! Se nedenfor for ingredienser og tjek linket for den fulde opskrift og instruktioner! Opskriften giver cirka 3-5 portioner! • ➖5 kyllingelår (jeg fik mine fra wholefoods) ➖Three fed friske hvidløg, hakket ➖2 spsk frisk oregano ➖Saft og skal fra 1 citron ➖2 c lavt natrium-kyllingebouillon ➖half of hvidløg, hakket ➖1/ 2 dåse kokosmælk ➖Håndfuld kalamata-oliven, hakket ➖Håndfuld frisk persille, hakket ➖Toppet med fetaost •

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button