Kog måltid

Endnu en af ​​mine yndlingsting at lave til brunch (og også inkluderet i

En anden af ​​mine yndlingsting at lave til brunch (og også inkluderet i den brunch, jeg planlagde for min ven i sidste weekend) er morgenmadspizzaer! Dette er en af ​​mine favoritter: • Til dejen: 🍕Jeg arbejder på en pizzadejopskrift, males i mellemtiden elsker jeg wholefoods frisk dej, eller hvis du er i Chicago-området, har marianosmarket også en fantastisk frisk dej 🍕1 tsk olivenolie 🍕1 tsk hvidløgspulver og italiensk krydderi Til pizzaen: 🍕1 kugle frisk mozzarella 🍕1 håndfuld spinat 🍕2 krydrede kyllingepølser (eller almindelige italienske pølser) fra wholefoods 🍕1 økologisk æg 🍕2 revet æg 🍕 Parmesan 🍕half dåse kokoscreme på dåse 🍕1/three skalotteløg hakket 🍕Saft fra half citron 🍕1 spsk hakket hvidløg 🍕Skal fra half citron 🍕🍕Rul din dej ud i din ønskede melform (brug masser af mel at rulle dette ud! Det vil gøre det nemmere. Tilsæt også mel til din pizzasten – jeg bruger mine hænder og kagerullen til at få den rullet ud). Tilsæt olivenolie og krydderier og gnid over hele dejen. Forvarm ovnen til 450 grader og tilsæt din dej og pizzasten og steg i 10-15 minutter, afhængig af størrelse og tykkelse. Bliv ved med at tjekke for at sikre, at det er gennemstegt, males ikke for brændt. Tilsæt i mellemtiden kokosfløde, skalotteløg, hvidløg og citronsaft på en pande for at varme op. Når det er smeltet, sættes det til aspect. Tilføj et tyndt lag af saucen til dejen og high med skiver mozzarella, spinat, pølse og citronskal. Kog i yderligere 5-7 minutter og knæk derefter et æg ovenpå og tilsæt parmesan over det hele. Kog i yderligere 5-6 minutter, indtil æggehviderne er kogte. •

Related Articles

Back to top button