Kog måltid

Earthday appreciation Bowl. Jordens dag får mig til at spekulere på, hvordan jeg kan bidrage mere…

🌍 Earthday appreciation Bowl ❤ . Jordens dag får mig til at spekulere på, hvordan jeg kan bidrage mere til at gøre verden til et bedre sted for os og de fremtidige generationer… Mine bedste valg lige nu: 🌍 mindre er mere 🌍 plantebaseret til planet og dyr 🌍 at købe så opmærksomt, regionalt, organisk som muligt 🌍 være enormt taknemmelig for Jordens gaver og ressourcer 🌍 være så venlig, kærlig og støttende, som jeg kan være ❤ . Arbejder på at udvide denne liste! Altid på udkig efter gode råd 🙏. I dag satte jeg pris på min dejlige Earth Day bowl med endnu mere mindfulness 🌍❤ . Jeg smed marinerede linser, grøntsagsris, zucchini, rucola, rørte grøntsager sammen, toppet med hjemmedyrkede spirer og vild hvidløgspesto. God fornøjelse ❤🧠🏋️‍♀️ ——————————————– ——–

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button