Kog måltid

Dette er endnu en af ​​mine yndlingsopskrifter at lave – Thai Basilikum Kylling – det er

Dette er endnu en af ​​mine yndlingsopskrifter at lave – Thai Basilikum Kylling – den er let, lidt krydret og tremendous nem at lave på travle aftener. Jeg justerede det lidt i aften, fordi jeg var tør for thailandske chilipeber, males normalt ville jeg bruge dem (du kan finde i din lokale købmand eller Entire Meals). Deets nedenfor! • Til kyllingen 🍚2 stykker kyllingebryst, skåret i små stykker 🍚1 spsk cayennepeber Til saucen 🍚half of c kokosaminos 🍚1/four c chili hvidløgssauce (eller 2 thailandske chilipeber i skiver) 🍚 1/Three c hakket thaibasilikum 🍚Saft fra half of lime 🍚2 spsk hakket hvidløg 🍚1 skalotteløg hakket Til retten 🍚1 c hakket rød peberfrugt, grønne bønner og revne gulerødder 🍚Flere hakket basilikum til topping 🍚 c ris 🍚🍚Skær din kylling i små stykker og overtræk med cayennepeber. Hak dine grøntsager, din basilikum og få målt alle ingredienserne op. Kog en gryde vand og tilsæt dine ris til kogning. Tilsæt dine grøntsager, olivenolie og kylling i en wok og kog i 2-Three min. Tilsæt kokosaminos, chili-hvidløgssauce, basilikum, lime, hvidløg og skalotteløg og kog i yderligere 7-10 min., indtil kyllingen er gennemstegt. Server over ris og tilsæt lidt sauce over toppen og mere basilikum. •

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button