Kog måltid

Dette er en kærlighedssang. 99% mørk chokolade, det er min marmelade! Min godbid efter måltid, m…

Dette er en kærlighedssang ❤ . 99% mørk chokolade, det er min marmelade! Min forkælelse efter måltid, min decide me up, min ardour, jeg kunne ikke undvære 🤗 . Og at vide om dets sundhedsmæssige fordele, får mig ikke engang til at fortryde det. Med høje mængder kakao og uden sukker, gavner dens flavonoidniveauer hele det kardiovaskulære system. . Flavonoider er også høje i antioxidanter med anti-inflammatoriske og immunsystem fordele … og de har anti-aging egenskaber. Så Botox uden omkostninger og yderst lækker 🤭 . Det sænker blodtryksniveauet og risikoen for diabetes og hjertesygdomme, øger blodgennemstrømningen til hjernen og hjertet, er rigeligt med vitaminer og mineraler, . Husk at nyde med måde (ca. 12g om dagen), den bedste økologiske kvalitet og som en del af en sund livsstil. . Er dette ikke det lækreste biohack nogensinde? Jeg må indrømme, at det tog noget tid at vænne mælkechokoladen fra og vænne ganen til 99 %…males det er det hele værd og kun et spørgsmål om vane. Naked tag minibid og lad det smelte væk, hvilket gør sit fantastiske arbejde. . God fornøjelse! 💚🧠🏋️‍♀️ .

Related Articles

2 Comments

Back to top button