Kog måltid

Det har været nogle rigtig kolde dage, men jeg har elsket at romantisere mit liv og …

Det har været nogle virkelig kolde dage, males jeg har elsket at romantisere mit liv og elsket det stille og roligt at hygge mig, før undervisningen begynder igen. Alenetid og træningscenteret er min terapi, hvad er din? Åh! Og tilføj denne skønne skål til pay attention 🙂 ❤️Hindbærchokolade in a single day oats ❤️ Opskrift 👇🏼👇🏼👇🏼 ❣️60g (half of )kop havre ❣️1 tsk maca pulver ❣️lk01 kop til plante 2/three sec spsk kokospulver ❣️35 g / 1 server vegansk chokoladeprotein pescience * sub for mere havre og 1 spsk ahornsirup ❣️mere væske at blande. Rør til sidst i ❣️1/three kop hindbær ❣️(ekstra ) chokoladechips Afkøl i køleskab >5 timer og nyd med toppings! ⭐️Mine toppings: jordbær, hindbær, chocolate sirup, hakkede æbler, smartforlife edamame crispies (swipe for tilføjelse af efter billede topping: PB, bær og flere æbler) • • •

Related Articles

15 Comments

Back to top button