Kog måltid

Der er ikke noget, jeg elsker mere end en stor bombesalat. Salater kan blive utroligt bo

Der er ikke noget, jeg elsker mere finish en stor bombesalat. Salater kan blive utroligt kedelige – før i tiden kæmpede jeg for at finde salater, jeg elskede. Denne GF/DF “Parmesan” kyllingesalat med skorpe er bestemt en af ​​dem! Ingredienser anført nedenfor og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 2. • Til kyllingen: ➖2 økologiske kyllingebryst ➖half of c glutenfri scharglutenfri brødkrummer ➖2 spsk næringsgær ➖1 spsk hvidløgspulver og italiensk krydderi Til salaten: ➖hakket romainesalat ➖1,5 c vindruer, hakket ➖1,5 c valnødder, hakket ➖half of løg (rødt på billedet, males jeg bruger normalt et hvidt løg, som jeg foretrækker), hakket og kogt i balsamico indtil det er karamelliseret ➖1 c ristet broccoli (ristet med honning og olivenolie) ➖Toppet med lidt frisk revet parmesan Til dressingen: ➖half of c olivenolie ➖Saft fra 1 citron ➖1 spsk Dijon ➖1 spsk hakket hvidløg ➖1 spsk honning ➖Peber og havsalt •

Related Articles

Back to top button