Kog måltid

Dagens frokost: Inspireret af Caico e Pepe tostadas (anbefales stærkt, en af ​​mine f

Dagens frokost: Inspireret af colitarestaurants Caico e Pepe tostadas (anbefales stærkt, en af ​​mine yndlingsrestauranter i tvillingebyerne), og min trang til luftstegte rosenkål. Vegansk luftstegt rosenkål Caico og Pepe Tostadas. Absolut ild, hvis du er en Bruxelles-elsker, og hvis du ikke er det, skal du være det 🧀2 spsk ernæringsgær 🧀1 spsk knækket peber og havsalt Til tostadas 🧀4-6 mandelmel tortillas – mine favoritter er wholefoods eller sietefoods 🧀Brysselkålblanding 🧀1,5 spsk. vegansk peber 1,5 spsk. tostada 🧀1 tsk hakket hvidløg pr. tostada 🧀Dryppet balsamicoeddike Til den veganske parmemoske revet (som revet parm). Tilsæt rosenkål, olivenolie, peber, havsalt og næringsgær til en airfryer – kog ved 400 i Four min. og rør derefter rundt og kog yderligere Four min. Mens det koger, tag dine tortillas og kom dem i en gryde for at få dem sprøde. Jeg plejer at lave 1-Three min på hver facet alt efter hvor varm panden er (maintain naked øje med den og vend indtil du får den dejlig sprød, males stadig blød nok til at spise). Prime tortillaerne med Bruxelles-blandingen og derefter den veganske parm. Dryp med balsamico og tilsæt lidt hakket hvidløg. Bages i ovnen i 5-6 minutter ved 375°C. •

Related Articles

Back to top button