Kog måltid

Da jeg voksede op, brugte jeg meget tid på at spise spaghetti og frikadeller hos min bedstemor

Da jeg voksede op, brugte jeg meget tid på at spise spaghetti og frikadeller hjemme hos min bedstemor! Det var en af ​​mine yndlingstraditioner, og en af ​​de ting, hun gav videre, var hendes frikadelleopskrift, som jeg den dag i dag endnu ikke har fundet en bedre frikadelle på denne planet. Jeg elsker at genskabe hendes frikadeller og spaghetti, males med et sundt twist. Denne tyrkietfrikadelle og eatbanza kikærtepasta er en quick bestanddel i vores hus og en af ​​vores yndlingsaftener i ugen! (Bonus: Det er også glutenfrit og frikadellerne er mælkefri 👏🏻) Ingredienser listet nedenfor og tjek linket i bio for den fulde opskrift og instruktioner. Serverer 4. • Til frikadellerne: ➖1 lb økologisk malet kalkun ➖half af 1 æg ➖1 spsk olivenolie ➖1/Four c glutenfri brødkrummer ➖2 spsk ernæringsgær ➖1,5 spsk italiensk krydderi, løgpulver , knust rød peber ➖2 spsk hakket frisk hvidløg ➖1 spsk lyserødt Himalayasalt Til saucen: ➖1 stor dåse tomater ➖2 spsk italiensk krydderi, lyserødt Himalayasalt, knust rød peber ➖1 spsk olivenolie ➖2 spsk friskhakket hvidløg 2 spsk hakket løg Serveres over eatbanza kikærte-spaghetti og toppet med frisk parm (udelad for mælkefri) •

Related Articles

Back to top button