Kog måltid

Cremet hummus. Jeg er officielt afhængig af hummus. Bortset fra havre helt sikkert…

Cremet hummus 🤤 . Jeg er officielt afhængig af hummus. Bortset fra havre helt sikkert den mad, jeg spiser mest. Især nu hvor jeg laver Veganuary. Jeg har det med rå grøntsager, tilføj det til ovngrøntsager og falafel … du kan aldrig gå galt med hummus. Og at lave det selv vil spare mig for mange penge ☺ . 👩‍🍳 2 dåser forkogte kikærter (480g i alt – behold kikærten flydende for at lave vegansk chokolademousse!) 👩‍🍳 180g tahin (sesampasta) 👩‍🍳 saft af en halv citron 12 t. citron 12 t. ‍ 🍳 2 fed frisk hvidløg Salt. Kom alt i en blender og mix til det er glat…tilsæt iskoldt vand for at få den konsistens du kan lide (jeg tilsatte et glas vand) . Pynt med olivenolie og kind spidskommen eller sesam. Tremendous rig på protein og sunde fedtstoffer ❤🧠🏋️‍♀️

Related Articles

One Comment

  1. #veganproteinfood #veggiefood #veganproteinsources #veganuary #veganrecipes #veganfoodshare #easyveganrecipes #eatveganfood #eatlikeagamechanger🌱🥣 #eatlikeagamechanger #fitfamilycooking #fitfamilylife #fitfamily #veggierecipes #hummuslover #hummus #chickpeas #chickpearecipes #veganyummy #macrocooking #macro #macros #macrorecipes #veganmacros #plantbasedproteins #plantbasedprotein

Back to top button