Kog måltid

Cremet drømmende Avocado Cashew Sauce. I tider som disse finder jeg det beroligende og …

Cremet drømmende Avocado Cashew Sauce 😋 . I tider som disse finder jeg det beroligende og afslappende at fokusere på de enkle ting i livet som god mad, få et godt grin med familie og venner og bevæge min krop på en sund måde. Holder mig sund og fokuseret. . Opskrift baseret på Dr. Gregers How To not Die-kogebog 🚀 . four portioner 👩‍🍳 130g cashewnødder udblødt i vand i min. four time 🍳 150 g cherrytomater. Kom alt bortset fra tomater og krydderier i en blender, mix til en cremet sauce. Varm saucen op i en gryde og tilsæt cherrytomater (og evt. pasta, hvis du har lyst) og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt, peber, persille osv. Tilføj til enhver pasta, zoodles, ris… Nyd! ❤🧠🏋️‍♀️ ——————————————– ——-

Related Articles

Back to top button