Kog måltid

Cremet basilikum kylling med pasta FTW! Vi havde lyst til pasta i går aftes, men vil gerne

Cremet basilikum kylling med pasta FTW! Vi havde lyst til pasta i går aftes, males ville have noget lidt lettere, og jeg ville holde mig til DF/GF. Lavede denne cremede basilikumkylling, og den var seriøst så god. Deets under 😍 • Til kyllingen: 🔥 2 stykker kyllingebryst, banket ned og skåret i halve for at få four tynde skiver 🔥Italiensk krydderi, frisk hvidløg, havsalt og peber Til saucen: 🔥3/four c hønsebensbouillon 🔥1 dåse kokosmælk (alt fedtet fra dåsen, lad væsken lade være) 🔥1/four c hvidvin 🔥1/four c raoshomemade arrabiata sauce 🔥2 skalotteløg hakket 🔥1 spsk hakket hvidløg 🔥1 c hakket basilikum 🔥1 tsk stødt rød peber ➖Hvis du er ligeglad med at lave DF, ville jeg også tilføje lidt revet parmesan!! 🔥Pund kyllingen ned, skær den i halve og krydr den. Kom olivenolie i en støbejernsgryde og lad den varme op. Tilsæt kyllingen, svits på første aspect i four min. Vend kyllingen. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og steg yderligere Three min. Tilsæt bouillon, sauce, kokosmælk, rød peber, half basilikum og hvidvin. Rør rundt og kog i yderligere 1-2 min. Tilføj til ovnen (forvarmet til 420) og kog i 14 min. Tag ud af ovnen og server over eatbanza pasta (eller dine yndlings GF nudler!) •

Related Articles

Back to top button