Kog måltid

Crazy miracle vegansk chokolademousse med 2 ingredienser. Jeg troede ikke på opskriften…

Loopy miracle vegansk 2-ingrediens chokolademousse ❤🧠🏋️‍♀️ . Jeg troede ikke på den opskrift, jeg havde læst, så jeg var nødt til selv at prøve den… Det her er så skørt, og jeg forstår slet ikke videnskaben bag dette. . Du tager væsken fra en dåse kikærter og piskes til den ser hvid og skummende ud. Så smelter du chokolade (brug hellere mørk chokolade, jeg brugte vegansk mørk chokolade) og folder det forsigtigt ned i kikærtesneen. Stil den i køleskabet og bliv overrasket! . Så hver gang jeg laver hummus, er det sådan, jeg bruger væsken…smelter chokoladeresten fra julen og laver dette godt. . Hurtigt tip…fortæl ikke kikærthemmeligheden til børnene…min datter var ikke så underholdt, da hun fandt ud af det 😉

Related Articles

3 Comments

  1. #vegandessert #vegandesserts #veganuary #veganrecipes #chickpeas #chickpeasrecipe #chickpearecipes #mousseauchocolat #chocolatmousse #foodhacks #foodhack #eatlikeagamechanger #healthydessert #healthydesserts #fitdessert #vegansinvienna #veganrecipeshare #eatveganfood #veganiseasy #easyveganrecipes #miraclemousse #vegannomnoms #sweetvegan #dessertlover

Back to top button