Kog måltid

Chokolade Protein havre! Hvordan var din dag idag? Min er lige startet ahah denne ti…

Chokolade Protein havre! Hvordan var din dag idag? Min er lige begyndt ahah, denne tidszone-ting blæser mig stadig🤪 i Hong Kong lige nu, og tingene er både langsommere og hurtigere at møde venner og familie, males at være fastlåst ikke i min rutine… alligevel holder jeg altid min morgenmadsrutine for at sætte dagen rigtigt! Det hjælper mig med at holde mig mæt og energisk til min træning 🫶🏼 Opskrift 👇🏽 ✨60g havre(~half of kop) ✨3/four kop væske efter eget valg – eller nok til at dække havre ✨kanel, gurkemeje ✨1 tsk maca pulver koges på medium varme, indtil vandet er absorberet, eller mikroovn på høj i 2-Three minutter Tilsæt ✨1 portion vegansk protein Jeg brugte myvegan chokoladeprotein! Prime med ✨hakkede frugter ✨hakkede nødder ✨peanutbutter (jeg kan godt lide knasende!) Nyd! 🤍🫶🏼🥰

Related Articles

Back to top button