Kog måltid

Choco Cinnamon oats Glædelig fredag ​​kære det sner i dag!! Omg det er sådan…

Choco Cinnamon oats ☺️ God fredag ​​kære Det sner i dag!! Omg det er så smukt 🙂 Jeg har det svært i øjeblikket med mit mentale helbred, males det er okay, der er op- og nedture, og jeg prøver at ordne det. Min appetit har været tændt og slukket, males presser mig selv for at få mine kalorier ind 💪🏼 Husk at være venlig og tålmodig med dig selv, det er svært, males du kan gøre det. Selvom det er dystert ude, er snestemningerne pletfri, hehe lad os romantisere dagen sammen ☺️ Jeg slår også konstant nye PR’ere, så jeg er glad for det. Hvad er du taknemmelig for i dag? Opskrift 👇🏼👇🏼👇🏼 💕1/2 kop havre (60g) 💕3/four kop plantemælk 💕2 tsk kokospulver 💞1/2 tsk kanelpulver Mikroovn ved høj i 2 min. Rør 1,5 vanilje Vegansk protein ❣️mere kanel Dryp lidt smeltet choc/choc sirup og nyd! Jeg tilføjer hakkede æbler, strawbs, frosne blåbær &Crunchy Peanut Butter og ofc smartforlife edamame crispies for at få det tilføjede knas og protein 🤗 (swipe for actuality efter tilføjelse af flere toppings) • • •

Related Articles

15 Comments

Back to top button