Kog måltid

Chili sin Carne. Den bedste veganske chili, jeg nogensinde har haft! Jeg er så begejstret for dig…

Chili sin Carne 🌶 . Den bedste veganske chili, jeg nogensinde har haft! Jeg er så begejstret for umoden spelt…så alsidig, sund og ret “kødfuld”. . 🌶 Three løg 🌶 Three fed hvidløg 🌶 1 rød peberfrugt 🌶 1 gulerod 🌶 1 dåse dåse tomater 400 g 🌶 150 g umoden spelt 🌶 1 dåse kidneybønner 🌶 🌶 pulver , 50 g, chili, vand eller zero ml min, peber, kanel, paprika , salt, frisk chili 🌶 10 g mørk chokolade . Varm 1 spsk olivenolie op, svits løg og hvidløg (6-7 minutter), tilsæt gulerod og rød peberfrugt, svits i 3-Four minutter, tilsæt krydderier (1 min), derefter tomater, spelt, vand. Convey det i kog og lad det simre i 30 minutter ved middel varme (eller til spelten er mør). Tilsæt kidneybønnerne, frisk chili (hvis det ønskes), kog i Three minutter, tilsæt den mørke chokolade, smelt den og smag til. . Prime med frisk lime, avocado, koriander, Nyd ❤🧠🏋️‍♀️ —————————————— ——————

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button