Kog måltid

Cauli bider. Jeg har måske fundet en ny afhængighed Disse sprøde fedtfri cauli bit…

Cauli bider 😋😍 . Jeg har måske fundet en ny afhængighed ❤ Disse sprøde fedtfri cauli-bid er ude af denne verden!!! 🚀 . Vegansk, low carb, sund og frem for alt velsmagende 🤤 . Selv børnene elskede dem. Jeg vil canine anbefale ikke at kalde dem blomkål med det samme. Min søn ser ud til at have en allergi over for ord, der lyder for sunde. Jeg gik med “sprøde midget timber” 🤣 . 👩‍🍳 Lav en let dej (1 kop mel, 1 kop vand) og dyp cauli-buketter i dejen 👩‍🍳 bages i ovnen i 25 til 30 minutter ved 205’C 👩‍🍳 nyd med en proteinfyldt sauce. Jeg strakte og krydrede jordnøddesmør, og det virkede mirakler. Tilfældige sundhedsfakta: blomkål er fyldt med vitaminer, er anti-kræftfremkaldende og tarmvenlig 🚀 ❤🧠🏋️‍♀️

Related Articles

Back to top button