Kog måltid

Byg en wrap med mig! Så simpelt ~ tilføj bare de tre fødevaregrupper og toppings!…

Byg en wrap med mig! Så enkelt~ tilføj naked de tre fødevaregrupper & toppings!: 💗kulhydrater 💗fedt 💗protein og BAM! wrap for et hurtigt og afbalanceret måltid 🥰 Jeg havde: 💛Guac 💛tofu scramble 💛syltet rødkål 💛balsamicoglaserede svampe&løg 💛tomater 💛Grønkål Andddd ellers kan ikke glemme den varme sauce og sennep! Fuld deets på mit feed 😍 • God fredag! Hvordan har din uge været indtil videre? Min var udmattende og for at være rigtig ikke den bedste males prøver at se fremad og lægge sjove planer for weekenden for at hype det op💗 så glad for at have et par venner, som jeg kan åbne op for, og jeg ved vil være der for mig 🥺❤️ giv ikke op naked fordi du havde et par bump på vejen ~ hvil, pas godt på og spis og drik godt 😌 du fik denne xx • •

Related Articles

Back to top button