Kog måltid

Buddha skål frokost i et glas En time i alt til 6 sunde veganske frokoster pakket …

Buddha bowl frokost i glas 🥛🍶🥤 En time i alt til 6 sunde veganske frokoster pakket og klar 😋 . Jeg er forelsket i denne nyopdagede måde at tilberede mine uges frokoster på 💖 . Dette er let overskueligt på kort tid og såååå dejligt med alle de forskellige smage kombineret. Eneste drawback…jeg har glædet mig så meget til disse frokoster, at jeg er begyndt at spise dem alt for tidligt på dagen. 11.00 i dag 🤣 . Sådan gør du: tilbered en kulhydrat som ris, quinoa, couscous, krydret og smagsfuldt, en sauce eller dip som hummus og en ret med kogte grøntsager. Fordel derefter i krukker og tilsæt friske grøntsager til knas som spinat, salat, cocktailtomater, oliven, græskarkerner, tørrede tomater…dryp med lidt olivenolie og nyd i dagevis… Jeg toppede min med 2 falafel, fordi jeg ville mere protein og jeg er altid sulten efter at træne 🤭 . Poster opskrifterne på hvad der er i mine krukker i næste indlæg 😁😊 ❤🧠🏋️‍♀️

Related Articles

Back to top button