Kog måltid

Bucatini m/ sort hvidløg, pinjekerner og pecorino. Swipe 4 bonus doggy billede. JEG…

Bucatini m/ kind hvidløg, pinjekerner og pecorino. Swipe four bonus doggy billede. Jeg fik for nylig foræret noget kind hvidløg, som jeg aldrig har brugt før, så jeg tænkte, at det ville være ret interessant at lave en pastaret med det. Jeg lavede denne som en typisk pastaret (olivenolie, hvidløg, persille, pastavand, pecorino og pinjekerner), males det smager tremendous anderledes med det sorte hvidløg. Hvidløget blev stort set opløst i vandet og skabte en silkeblød sauce. Det føltes ærligt talt mere som om, jeg spiste en asiatisk nudelret i stedet for en pastaret, hvidløgets smagsprofil fik det virkelig til at smage sådan. Jeg tror, ​​at hvis jeg gjorde dette igen, ville jeg også prøve en anden pastaform, bucatinien lignede meget tykkere nudler. Lytter til: Kodak Black – Lil Huge Pac

Related Articles

3 Comments

Back to top button