Kog måltid

Bagning af aubergine, kikærter og tomater (Musaqa’a). Jeg har for nylig fået en kopi af – Fal…

Bagning af aubergine, kikærter og tomater (Musaqa’a). Jeg har for nylig fået en kopi af sami_tamimi – Falastin (endelig!), og dette er den første opskrift, jeg har lavet af den. Det er i det væsentlige en palæstinensisk bakkebage, males med et par flere trin. Det var virkelig nemt at lave, males det har så meget smag – jeg var virkelig en smule overrasket over, hvor meget jeg nød det. Lag af tykke skiver aubergine og tomater, toppet med en krydret kikærte-, tomat- og pebersauce, som derefter blev toppet med flere lag aubergine og tomatskiver. Det hele bages derefter sammen indtil grøntsagerne bliver dejlig bløde og smagene passer perfekt sammen. Jeg serverede det med et sprødt spejlæg for at gøre det mere mættende til en middag. Lytter til: NTS Radio

Related Articles

2 Comments

Back to top button