Kog måltid

At forvandle en gennemsnitlig proteinsmoothie til øjenkonfekt for at få børnene til at bytte deres …

At forvandle en gennemsnitlig proteinsmoothie til øjenkonfekt for at få børnene til at bytte deres is og småkager med denne sunde skønhed ❤🧠🏋️‍♀️. Det virkede! Så ungerne fik en sen julesnack hos bedsteforældrene og slugte de sidste småkager og is. Jeg ville ikke føle mig kedelig, så jeg lavede denne til mig selv og havde alle øjne på min dessert 😏 . Granola toppet med vaniljeproteinpulversmoothie (banan, frosne jordbær, kokosyoghurt), mere granola og den samme smoothie med ekstra blåbær, toppet med hampefrø. . Jeg er så stolt af at gøre børnene jaloux 🤭😅

Related Articles

4 Comments

  1. Hahaha nice strategy 👏 An eye-catching treat indeed 😍

  2. #bodycoachgraduate #bodycoach #macrocooking #smoothierecipes #veganuary #veganuary2020 #veganvienna #macros #plantbasedfood #plantbasedprotein #plantbasedproteins #healthyvegan #eatlikeagamechanger #plantbaseddiet #plantbasedrecipeshare #plantstrong #plantstrongvegan #eathealthy #veganeats #vegannomnoms #fitdurch2020 #thebodycoach #thebodycoach90dayplan #protein #veganfoodshare

Back to top button