Kog måltid

5′ Protein Kikærte pizza. Da det er mors dag, vil jeg dele min favorit…

5′ Protein Kikærte pizza. Da det er mors dag, vil jeg dele min favorit fast repair protein middag med jer 😋 . Til alle de travle, hårdtarbejdende, superhelte-badass-mødre, der vil have en hurtig middag kun for sig selv. Forkæl dig selv, du er sååå det værd ❤❤ . ❤ 100g kikærtemel ❤ 150ml vand ❤ 2 tsk krydderurter ❤ half of tsk salt . Bland melet med vand, krydderurter og salt, lad det trække i 5 min. Varm half of tsk kokosolie i en gryde, kom 1 spsk af dejen i og tryk ud i en pizzaform. Bag på begge sider, prime med hvad du kan lide. Jeg elsker den med pesto, hjemmelavet cashewost, oliven og soltørrede tomater. Nyd ❤🧠🏋️‍♀️ Opskrift fra “Spontan vegan” verena_fuertler ———————————— —————-

Related Articles

Back to top button