Kog måltid

4 Ost & Nduja Mac & ost m/ røget brødkrummer og sidesalat Et barn på arbejde…

four Cheese & Nduja Mac & Cheese m/ Smoky Breadcrumbs and Aspect Salat Et barn på arbejde i dag spiste mac & cheese til frokost, og det var alt, jeg kunne tænke på i dag. Hvor lækker den finish var, er der en grund til, at jeg kun har lavet den to gange i mit liv – så rig af osten, at den fik mig til at føle mig næste gang. Glad for, at jeg havde ndujaen i mit køleskab, selvom det var en knaldende tilføjelse til den. Jeg brugte monteray jack, parmesan, pecorino og plastik osteskiver (had ikke, det hjælper andre med at smelte anden ost smukt) i pastaen, og i salaten var: rucola, tomater, agurk, hurtig syltet rødløg, forårsløg og kapers, klædt med olivenolie og rødvinseddike. Lytter til: YoungBoy By no means Broke Once more – Ain’t Too Lengthy

Related Articles

Back to top button