Kog måltid

161 Yin og yang tofu toast Vegansk uge er snart ved at være slut, den har været så lang…

161🍞 the.sweetpotatodiaries Yin og yang tofu toast🍞🧀 Vegan uge er snart ved at være slut😭 det har været så dejligt indtil videre at arbejde med min veninde Anna~~ Jeg har altid nydt at se hendes kunst, og hun har været en dejlig søster / mor til mig tilbage i New York HAHA🌸 ANNA er naked så sund, at jeg kan blive ved i evigheder… tak fordi du samarbejdede med mig!!🎀🎀 Lørdag🧸👩🏻‍💻 – vågner lidt senere i morges og bliver det forhåbentlig færdig med en overraskelse til dig al!! ☀️tid til at starte min nedtælling til 1 uge🧸頑張った下さい〜! Ønsker du at samarbejde? ship mig en besked!🍞✨👩🏻‍🎨

Related Articles

6 Comments

  1. i love dave’s killer bread! it’s one of the only pre-sliced non bakery bread loaves i’ll eat 😭 way to go for vegan toast week! i loved all the inspos for toast this week~ and this yin and yang toast looks so interesting 👀?? im so curious to what it tastes like, it looks so pretty!!

  2. Yin and Yang TOFU?? That’s SO COOL!! His toast must taste delicious🤭💖✨

  3. This one looks cool!!! Probably will stick to my coconut fave lol but I love the design!!

Back to top button