Kog måltid

157 Vegansk prosciutto og avocado toast Jeg har en overraskelse til dig i denne uge! w…

157🍞 the.sweetpotatodiaries 🧸 Vegansk prosciutto og avocado toast🍞🥑 Jeg har en overraskelse til dig i denne uge!🍞 vi laver vegansk uge – ja… meget spændende!🧸 Jeg indså, at mange af de toasts, der er inkluderet på denne facet indtil videre har en slags animalsk produkt på sig, hvad enten det er mælk i type af fløde og sådan. selvom du helt sikkert kan komme rundt ved at bruge en plantebaseret/ikke-dagbogsmulighed, føler jeg, at det er bedst at høre det fra en, der er veganer… jeg er virkelig glad for at præsentere jer alle for min ven, Anna~! Vi vil lave et par samarbejder i denne uge for at dele nogle sjove, sunde veganske toasties, som du kan prøve🍞 Tirsdag🧸👩🏻‍💻 – 2 yderligere tirsdage tilbage, inklusive denne!🍎 Jeg har den frygtede eight am time i dag, males Jeg beder til, at det bliver sjovt. Da vi skal snakke og gennemgå alles projekter, ser det ret positivt ud lige nu! ☀️☀️ Ønsker du at samarbejde? ship mig en besked!🍞✨👩🏻‍🎨

Related Articles

Back to top button