Kog måltid

10k trin (~8 km) “At gå er den billigste medicin”, sagde Hippokrates angiveligt…

10okay trin (~eight km) ⬆️🏃‍♀️🚶‍♀️🚶‍♂️🏃‍♂️ “At gå er den billigste medicin”, sagde Hippokrates angiveligt. De bedste bio-hacks er free of charge. Det betyder ikke, at de er enkle eller mindre effektive. 10.000 skridt vil ikke naked ske – de skal være en bevidst indsats, især i tider som disse, hvor vi alle sidder quick foran vores bærbare computere dag ud dag ind. . Undersøgelser viser, at gang regelmæssigt forebygger adskillige sygdomme og holder hjernen i type, mindsker kortisol og dermed stressniveauet mv. Det er fantastisk aerob træning, forebygger hjerte-kar-sygdomme, får dig i en flow-tilstand og har endda vist sig at hjælpe med at bekæmpe melancholy. . 10k-trinsprojektet er en nylig lidenskab for mig – og er blevet en prioritet efter at have fået en fitness-tracker og indset, hvor få skridt jeg tog på en gennemsnitlig hjemmearbejdsdag. . Nogle gange kun omkring 3.000 – det føltes ikke sundt, på trods af at man trænede hjemme regelmæssigt. . Det burde ikke være “endnu en” opgave på den uendelige liste, males snarere et “JEG KOMMER TIL” i stedet for “jeg skal”. . At lave min egen 10.000 trins udfordring har været en reel game-changer – for mit humør, mit helbred, mit sind, min steadiness. . Jeg håber, at du har muligheden og luksusen til at tage dig tid til at gøre dine skridt, uanset hvor du er. Jeg er så heldig at have de smukkeste steder i nærheden i Wien. . Og hvis det ikke lykkes mig at få mine trin ind – danser jeg i hvert fald foran min skærm som en skør pige. Øger dit humør og kommer også i dine skridt. Sweater fra crossfitbrickbox 😊💚🧠🏋️‍♀️

Related Articles

3 Comments

  1. #10ksteps #10kstepsaday #lainzertiergarten #crossfit #crossfitvienna #crossfitbrickbox #gratitude #sonnetanken #wienwiennurduallein #spazierengehen #walkingonsunshine #naturehungry #biohack #biohacking #preventionisbetterthancure #lockdownhacks #igetto #igettodothis

Back to top button